Type Here to Get Search Results !

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti A.Ş.’nin 28.09.2023 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı



Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti A.Ş.’nin 28.09.2023 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda önemli anlar yaşandı.

Toplantının başlangıcında dönem içerisinde yapılan faaliyetler hakkında özet bilgi, Genel Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Orhan Comlek tarafından Yönetim Kurulu üyeleri ile paylaşılmıştır. Daha sonra görev devir teslimi törenine geçilmiştir.

Teknokentimizin kuruculuğunu yapmış ve bugüne kadar yürütülen Yönetim Kurulu faaliyetlerine bilgi ve tecrübesi ile önemli liderlik katkısı sağlamış olan Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. CEVDET ERDÖL, görev süresinin dolması nedeniyle başkanlık görevini bırakırken, bu süreçte kendisine önemli destekler sunan diğer Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etmiş ve görevini, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Kemalettin AYDIN’a devretmiştir.

Teknokent yönetimi olarak, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Cevdet ERDÖL’e hizmetleri ve bize sağladığı önemli katkıları için teşekkür eder, görevi yeni devralan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Kemalettin AYDIN’a da Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde başarılar dileriz.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.